Danmarks førende matematik app – hæv din karakter lynhurtigt!

Er du en af dem som ikke rigtigt kan finde ud af det med matematik? Så er du kommet til det rette sted. Her giver jeg dig en guide til, hvordan du kan hæve din karakter merkant i matematik.

Så går du på enten HF, HHX eller STX så skal du sørge for at læse videre – du kan virkelig komme til at hæve din karakter ganske betragteligt. Vi har nemlig udviklet Danmarks førende matematik app til dig!

Min kæreste har tidligere taget en hf eksamen, og der skulle hun jo op i faget matematik, som var hovedfag på linien. Det skal siges, at min kæreste aldrig har været den bedste til matematik og i folkeskolen var hun tæt på ikke at bestå sin matematik eksamen. Dagene kom tættere og jeg forklarede hende gentagne gange, at matematik kan være det mest simple i hele verden, så længe du bare ved hvad du skal! Så kan alt jo være nemt 🙂

 

Prøv Danmarks førende matematik app og hæv din matematik karakter! 9/10 mener at få en bedre karakter i matematik. Opret en en bruger på under 10 sek. Se merkante resultater!
Opret bruger nu

 

Tidligere kunne man på undervisning ministeriets hjemmeside se de tidligere eksamener, som der havde været. Alle sættene var offentlig tilgængelig – smukt tænkte jeg! Så galt det jo blot om, at downloade alle sæt og kategorisere dem. Ganske rigtigt fandt vi lynhurtigt ud af at mange opgaver gik igen og igen – dvs. typeopgaver. Så nu galt det om at lære at forstå disse typeopgaver og træne dem. Vi satte os ned og lærte at regne typeopgaver som gik igen og igen – sæt efter sæt. Min kæreste fik lært at forstå typeopgaverne og tro det eller la’ være. Hun fik 12 til sin skriftlige matematik eksamen! Hendes lærer havde efterfølgende udtalt at hun havde været helt målløs!

Det er netop her, at grundideen kom til verdenen. Vi har på baggrund af denne episode efterfølgende udviklet en matematik træner, hvor du kan træne tidligere eksamensopgaver. Ikke nok med det, så får du små tips til at lære at forstå eksamensopgaverne og du får aldrig det korrekte svar. Det skal du selv lære at forstå via tipsne til opgaverne. 9/10 mener at vores tips til opgaverne er letforståelige. Så det gælder bare om at komme i gang med at træne dem. Betragt det som en fodboldspiller. En angriber skal score mål og derfor træner han og træner…… og træner lidt mere. Derfor bliver han god. Lærer du at forstå typeopgaverne i eksamenerne og træner dem, så skal du nok score topkarakter!

Så mangler du lektiehjælp i matematik i gymnasiet, så kan vores matematik træner være rigtig god for dig, og kan hæve din karakter merkant. Du kan indenfor få dage virkelig se merkante resultater. Ca. 90-95% af opgaverne, som du kommer ud for til din matematik eksamen på HF, HHX eller STX er nogen, som du helt sikkert vil have set før, hvis du har trænet matematik opgaverne på matematik træneren. Det er også grunden til, at flere og flere studerende nu bruger træneren dagligt. 9/10 mener desuden at kunne opnå en bedre karakter!

 

Andre studerende har fået høje karakterer – hvorfor venter du? Få 3 opgaver og 1 eksamen kvit og frit! Prøv matematik træneren nu og hæv din matematik karakter merkant!

Opret med Facebook

 

Det er desuden muligt også at ”gå til eksamen” og her får du en karakter med det samme. Så kan du nemt og enkelt se, hvor du står og du kan selvfølgelig træne de opgaver du ikke kunne finde ud af. Derudover kan du også på systemet følge et fast forløb , som sørger for du kommer igennem alle kategorier og sørger for at træne dig i de opgaver, som du har svært ved. På selve systemet er det også muligt, at prøve alle opgaver igen og du kan samtidigt se, hvilken karakter du står til at få. Det er faktisk rigtig rigtig RIGTIG smart og brugbart for dig.

Vi har desuden gjort rigtig meget ud af at skrive artikler bla. med en retvinklet trekant, da det er et gennemgående stort emne på alle linjer og en ting som mange har rigtig svært ved at forstå. Derudover kan du også finde mange andre gode artikler, som er letforståelige og med massere af eksempler, som sørger for at du forstår det på en meget simpel og letforståelig måde!

Jeg håber du vil give vores matematik træner en chance. Det er i hvert fald en god matematik app for dig, hvis du vil score topkarakter i matematik på niveau a, b og c.

Hvis du gerne vil læse mere om, hvad matematik app’en kan gøre for dig, så finder du 2 super relevante links herunder.

Rigtig god fornøjelse 🙂

Hvad kan vores matematik app?, Sådan får du du topkarakter i matematik

Share: