Matematik hjælp – Sådan får du topkarakter!

I denne artikel har vi valgt at fokusere på, hvordan du kan få hjælp til matematik på HF, HHX og STX på niveau a, b og c. Jeg kender selv situationen med, at man kan have en lærer , som måske ikke altid er den bedste til at lære fra sig og få lige præcis dig til at forstå og lære matematik. Men hvad kan du så gøre? Løsningen er her – Vi vil nu forklare dig, hvordan du kan få hjælp til matematik 🙂

Matematik hjælp online

Vi har udviklet Danmarks førende matematik træner på internettet, hvor du kan få online matematik hjælp. Du vil få hjælp til at træne gamle eksamensopgaver og lære at blive bedre og forstå opgaverne i matematik. De opgaver du træner, dem træner du online og det er opgaver, som du også vil få til eksamen. Det hele foregår på den måde, at du får præsenteret en eksamens opgave via træneren. Hvis du så ikke ved, hvordan du skal gribe opgaven an eller ikke helt forstår hvad du skal gøre, så har du mulighed for at tage et tip til, hvordan du starter på at løse opgaven.

Forstår du nu stadigvæk ikke hvad du skal gøre, så kan du tage et tip og blive ved med at få tip indtil der ikke er flere. Herunder kan du se et billede fra matematik træneren, som viser en helt normal eksamensopgave i geometri på matematik HF niveau c.

 

tips til geometri HF niveau c

Her kan du se, at der til opgaven er taget tip 1. Den blå skravering fortæller dig så et tip til, hvordan du kan løse opgaven.

Alle opgaverne er opdelt efter kategorier på det niveau du er på. Dvs. der f.eks på hf niveau c vil være kategorier som: Geometri, Kapitalfremskrivning, Statistik, Exponentiel funktion, Potens funktion og ligninger.

Alle opgaverne i hver respektiv katekgori er så sat i system og du kan endda vælge at få opgaver fra en funktion som hedder “Næste foreslået opgave”. Den funktion sørger for at skræddersy et unikt forløb kun til dig udfra, hvor god du er til at løse opgaverne. Derudover er det også muligt med matematik træneren at gå til en eksamen online og få en vejledende karakter online. Så kan du hele tiden se, hvor du skal sætte ind. Det er vores måde at lære dig matematik på. Vi træner dig og giver dig forståelsen af gamle eksamens opgaver.

 

Træn gamle eksamensopgaver og få letforståelige tips. 9 ud af 10 får en bedre karakter. Prøv systemet gratis allerede idag!

Opret bruger nu

 

Hvem kan få hjælp med vores matematik træner?

Vores matematik træner er udviklet til elever der går på en ungdomsuddannelse. Det vil sige, at hvis du går på STX, HF eller HHX så har du mulighed for at benytte matematik træneren. På disse linjer kan du få hjælp til matematik på a, b og c niveau.

Vi har sat det hele i system – så det gælder bare for dig om at komme igang med at få lavet nogle opgaver. I starten skal du ikke være bange for at lave opgaverne forkert – husk nu på det er det du lærer af.

 

Hvorfor vente? Scor topkarakter i matematik. Opret med Facebook på under 1 minut. Det er nemt og enkelt – prøv gratis!

Opret med Facebook

 

Hvis du vil læse mere om, hvordan du bliver god til matematik eller mere om hvad vores matematik træner kan gøre for dig – så klik på linket herunder.

Læse mere: Bliv god til matematik, hvad kan vores matematik træner?

Share: