fbpx

Bliv god til matematik

I denne artikel vil jeg prøve at forklare, hvordan du bliver god til matematik. Denne artikel er derfor henvendt til elever på ungdomsuddannelserne HF, HHX og STX på matematik niveau a, b og c. Hvis du vil have succes med at blive god til matematik, så skal du aller først lære at tænke i andre baner end du er vant til. Når du først har forstået sammenhængen i matematik eksamensopgaverne, så er det kun tallene der ændrer sig og matematik kan faktisk at blive rigtig let. Brug nedenstående opskrift og du vil hæve din karakter til eksamen. Tro mig 🙂

Det første du skal overveje

Hvis jeg skulle op til matematik eksamen igen (jeg har haft matematik på niveau a på stx), så ville jeg først og fremmest forsøge at blive god til lære, hvordan og hvorledes eksamensopgaverne i matematik er. Start med at finde ud af, hvordan matematik eksamenssæt er opdelt i, hvilke typer af opgaver der findes. Når du så har en type, så prøv at sæt dig ned og prøv og lær, hvordan du løser denne type opgave. Lærer du først fremgangsmåden i opgaven, så er alle opgaverne til matematik eksamen stort set identiske med få undtagelser. Så hvis du spørger mig, så handler det om at lære fremgangsmåder inden du skal op til din matematik eksamen.

 

Træn aktuelle eksamensopgaver og få tips til at lære fremgangsmåderne i opgaverne. Anmelderrost matematik system. Prøv det helt gratis her!

Opret bruger nu

 

Løsningen på at blive god til matematik

For at blive god og kunne score topkarakter i matematik, så har vi udviklet en eksamens træner, som hjælper dig med at løse opgaver og sætte opgaverne i system, så du fokuserer på de opgaver du ikke er god til. Desuden sørger systemet for du kommer alle opgaver igennem. Det aller vigtigste er, at alle opgaverne i matematik træneren er eksamensopgaver, så derfor ved du hvad du kan forvente til din eksamen på dit niveau. Hvis du træner og lærer fremgangsmåden i opgaverne, så skal du nok score topkarakter i matematik.

Du skal huske på, at det er forståelse af eksamensopgaver, der giver dig karakteren. Har du lært fremgangsmåderne i eksamensopgaverne, så ved du jo hvordan du skal løse dem. Så bliver det lige pludseligt nemt at gå til eksamen i matematik. Hvis du bruger denne fremgangsmåde og bruger den matematik træner vi har udviklet, så er jeg sikker på du nok skal klare den!

Så for at opsummere, så er vores eksamenstræner en stor hjælp til dig som har svært ved matematik og gerne vil score topkarakter og gerne vil blive bedre til matematik. Når du får en opgave præsenteret, så får du letforståelige tips til at løse opgaven. Det betyder du får hjælp til at løse opgaven, så du selv lærer at løse opgaven. Du kan tage alle de tips du vil – på den måde lærer du fremgangsmåden i opgaven, hvilket er vigtigt!

Derudover kan du følge et skræddersyet forløb kun til dig ud fra, hvordan det går. Du kan hele tiden se din status med, hvad du står til at få af karakter. Du kan også gå til en online matematik test dvs. en online eksamen, hvor du får en karakter med det samme, så du hurtigt kan se hvor du står!

 

Vi hjælper dig med at blive god til matematik og score topkarakter til matematik eksamen. 9/10 vil anbefale vores system til andre studerende. Gå ikke glip af muligheden – prøv gratis!

Opret med Facebook

 

Hvad siger vores brugere til matematik træneren?

9 ud af 10 mener at kunne opnå en bedre eksamens karakter i matematik ved at bruge vores matematik træner.

9 ud af 10 mener at vores tips er letforståelige.

9 ud af 10 vil anbefale vores matematik træner til andre elever på samme uddannelse.

Desuden kan du også læse anmeldelser af vores matematik træner her.

Læs mere: Her forklarer jeg i detaljer, hvad vores matematik træner kan.

Jeg håber du vil prøve at oprette en bruger og prøve vores eksamens træner. Den vil hjælpe dig.

Kommenter og del gerne, så vi kan udbrede budskabet om, hvordan man scorer topkarakter til matematik eksamen.

Share:

17 thoughts on “Bliv god til matematik

  • Hej

   Tak for din besked. Det koster 99 kr pr. år at få fuld adgang til træneren.
   Undskyld vores sene besked.

   Har du andre spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os.

   Dbh

   Martin og Casper
   Stiftere af Beståmatematik.dk

 1. Jeg skal til matematikeksamen om 10 dage. Vil det stadig koste mig 99 kr for at have fuld adgang de dage?

  • Hej Laura.

   Ja det koster 99kr for adgang et helt år. Det betyder, at du samtidigt kan bruge det næste år, hvis du får matematik på et andet niveau.
   Derudover så skal du igang nu, hvis du vil score den høje karakter. Der skal trænes opgaver hver dag fra nu af. Men det er slet ikke umuligt. Skriv hvis du har behov for noget hjælp eller der er andet vi kan gøre.

   Held og lykke med din eksamen – vi håber at kunne hjælpe dig.

   Dbh

   Martin

 2. Hejsa! Jeg har matematik på B niveau. Og fatter absolut ingenting, selvom jeg jeg virkelig prøver. Vores lærer er uddannet ingeniør og ikke uddannet lærer, så han mangler stadig sit pædagogikum. Kan denne hjælp virkelig sørge for at jeg bare kan bestå min matematik eksamen, både mundtlig og skriftlig, på de få måneder der er tilbage?
  Eller er det helt umuligt?
  Mvh en meget desperat elev, der gerne vil bestå matematik. 🙂

  • Hej Madsen 🙂

   Du kan sagtens nå at forbedre dig til din skriftlige matematik eksamen. Jeg vil foreslå dig at lave 1-2 opgaver om dagen og ikke gå videre før du forstår fremgangsmåden i opgaverne. Når du har lært fremgangsmåden, så rykker du videre til næste kategori. Men se og kom igang på træneren – vi glæder os til at følge dit forløb. Vi er naturligvis med på sidelinien og hjælper dig, hvis der er opgaver du ikke forstår 🙂

 3. hej jeg hedder anna og er ikke så god til matematik og jeg håbede at i kunne hjælpe mig med det men vil de koste mig t prøve det forasten går jeg i 6.a og er 12 år

  • Hej Anne.
   Mange tak for dit indlæg – vi kan også hjælpe dig, men vi har primært opgaver til afgangseksamenen. Men der er mange opgaver på matematiktræneren. Prøv at logge på og prøv en gratis eksamen og en gratis opgave. Du er også velkommen til at skrive til vores mail, så vi kan hjælpe dig.

   Rigtig god dag.

   Dbh

   Martin

 4. Hej jeg hedder Elisabeth jeg går i 8.B jeg er ikke så god til matematik. Jeg har prøvet i mange år med matematik hjælp og jeg ved ikke hvad måske kunne i hjælpe mig? Jeg vil bare blive bedre og føle at jeg har klaret mig godt, jeg vil ikke give op og klar til at kæmpe KH Elisabeth

  • Hej Elisabeth. Tusind tak for din besked. Vi har en matematiktræner hvor du kan træne gamle eksamensopgaver og hvor du også får tips til hvordan du løser opgaverne. Jeg håber du vil prøve at oprette en bruger, så du kan se hvad jeg mener. Rigtig god fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *