Læs succeshistorier fra vores brugere

Hall of Fame 2017

service-image

Elisabeth fik 10

Jeg er 26 og fra København. Jeg var netop droppet ud af mit studie i sommers og søgt ind på et andet, der krævede matematik på B niveau. Jeg har siden folkeskolen hadet matematik. Alt med tal, grafer og udregninger virkede så uoverskueligt, abstrakt og kedeligt, så sommersuppleringskurset i matematik B skulle bare overståes.

Desværre arbejdede jeg en del ved siden af det intensive matematikkursus (måske på grund af min manglende motivation) og da det var tid til mundtlig og skriftlig eksamen i august, følte jeg på ingen måde, jeg havde lært det forventede…

service-image

Isabella Bruun fik 4

Pige på 22 år fra Nordjylland, der helt havde opgivet håbet om en vellykket matematik eksamen. Jeg er lykkelig for at have fundet siden; bestaamatematik.dk!

Det var mit andet år på HF, og jeg besluttede at der skulle ske noget med min matematik, for jeg vidste godt at den lagde helt i bund, og jeg frygtede om jeg overhovedet ville bestå til skriftlig og mundtlig matematik eksamen, som ventede lige rundt om hjørnet. Jeg søgte og søgte på hjemmesider der kunne hjælpe med at få styr på grundformlerne, og give et overskueligt overblik, så jeg måske ikke skulle give helt op alligevel. Intet så lovende ud, og det forvirrede mig egentlig mere end det gavnede…

Læs hele Isabella’s historie her

service-image

Anne Sundberg fik 12

Jeg hedder Anne, er 47 år, bor pt i Taiwan og er i gang med en fuld HF på fjernstudium.

Matematik er nok det fag som jeg synes er sværest at studere uden en lærer ved hånden. E-bogen som vi brugte havde kun få øvelser med facit og jeg savnede altid ekstra opgaver. Der var kun en måned til eksamen da jeg ved et tilfælde stødte på beståmatematik. Min lærer havde svaret nej til at ville rette, hvis jeg lavede flere eksamenssæt. Jeg følte mig ærlig talt langt fra klar til nogen eksamen. Det tog mig måske 7-8 timer at komme igennem et eksamenssæt, som man jo kun har 3 timer til, og tænkte derfor at 29 kr var da et forsøg værd. Alt at vinde og 29 kr at tabe…
Og så var det bare at klø på.

Læs hele Anne’s historie her

service-image

Sam Abelehchian fik 10

Som e-learning student er meget af ens viden baseret på hvad uddannelses instituttet tilbyder dig af bøger og for-programmerede øvelser, og resultatet bliver derefter til eksamen. Jeg havde valgt matematik på c-niveau eftersom det var obligatorisk for at have en fuld Hf, i den forbindelse var det min intention at tage det fag som mit sidste på forløbet, og af god grund -matematik var mit sværeste fag, punktum.

Derfor følte jeg undervejs i mit studie at jeg manglede faglig ballast. Der skulle simpelthen mere kød på, hvis jeg skulle komme hel-skindet igennem den skriftlige eksamen, så to måneder inden eksamen havde jeg sat mig for at abonnere på beståmatematik.dk, og give det et forsøg -for hvad havde jeg at tabe? Intet, hvad havde jeg at vinde? Alt!

Læs hele Sam’s historie her