fbpx

Isabella fik et flot 4 tal efter at have haft rigtig svært ved matematik

Isabella Bruun fik et velfortjent 4 tal selvom matematik var det værste fag.

Fortæl lidt om dig selv

Jeg er en pige på 22 år fra Nordjylland, der helt havde opgivet håbet om en vellykket matematik eksamen. Jeg er lykkelig for at have fundet siden; bestaamatematik.dk!


Hvordan gik det til at du valgte Beståmatematik.dk?

Det var mit andet år på HF, og jeg besluttede at der skulle ske noget med min matematik, for jeg vidste godt at den lagde helt i bund, og jeg frygtede om jeg overhovedet ville bestå til skriftlig og mundtlig matematik eksamen, som ventede lige rundt om hjørnet. Jeg søgte og søgte på hjemmesider der kunne hjælpe med at få styr på grundformlerne, og give et overskueligt overblik, så jeg måske ikke skulle give helt op alligevel. Intet så lovende ud, og det forvirrede mig egentlig mere end det gavnede…

Men så fandt jeg “beståmatematik.dk”. Okay, det ser overskueligt ud, og jeg kan få en prøvestart gratis, så jeg besluttede mig hurtigt for at ligge min lid til deres øvelsesopgaver. Det kunne jo ikke skade at prøve, hvis det så bare kunne hjælpe mig lidt. Jeg fandt hurtigt ud af, at der var mange flere opgaver hvis jeg købte et abonnement for sølle 49 kr. pr måned, så jeg tøvede ikke et sekund!

 

Har du svært ved matematik? Så gør som alle andre og brug Danmarks førende matematiktræner! Få en højere karakter. Kom gratis igang og se resultater!
Opret bruger nu

 

Hvordan trænede du i dagligdagen for at få en højere karakter i matematik?

På hjemmesiden, kan man hurtigt få styr på hvor ens svage og stærke sider ligger. Den er nemlig delt op i områder indenfor matematikken, som fortæller hvilket niveau du ligger på i hver øvelse. Om det er trigonometri, eller lineære funktioner. Jeg har aldrig været fan af matematik og det har altid været det værste fag jeg kendte, men jeg vidste at jeg skulle bestå faget, så jeg kløede på. Nogle af øvelsesopgaverne jeg gik i gang med, var ret svære, men heldigvis kan man få oplyst 3 tips, der kan hjælpe dig på vej.

Jeg prøvede også at kontakte ’beståmatematik’, og høre om de måske havde tid til at hjælpe mig med en opgave, som drillede mig helt vildt i en af mine afleveringer. Straks fik jeg en mail med en øvelsesopgave lavet i et Word dokument, kun lavet til mig, med lige de jeg bad om. I det sekund var jeg slet ikke i tvivl om at det nok skulle lykkedes mig måske bare at bestå den skriftlige matematik eksamen! Det er bare en service i overklasse!

Endnu mere lykkelig blev jeg, da jeg fik svar på mine resultater, at de alle var rigtige! YES, du kan jo godt sagde jeg til mig selv. Nu fortsætter vi bare med de andre opgaver! Undervejs fik jeg en god beroligelse af Casper fra beståmatematik, som skrev i vores mails, at jeg bare skulle have styr på de basale grundformler og metoder, og så var det slet ikke så svært. Efter at mine resultater til opgaverne jeg havde så svært ved, var rigtige, fik jeg mere blod på tanden, og jeg satsede nu på at øve så meget, at jeg kunne håbe på at bestå matematik eksamenerne forude!

 

Hvordan oplevede du eksamen efter at have trænet på Beståmatematik.dk?

Den skriftlige eksamens dag kom, og jeg frygtede den meget! Efter de 3 timer var gået, gik jeg fra lokalet med en rigtig god følelse i kroppen, så jeg var ret sikker på at jeg måske lige havde gået igennem. Svarene til prøven kom først efter 2-3 uger, så det var en lang ventetid. Jeg tjekkede mine karakterer, og et pænt 4 tal stod der udenfor skriftlig matematik! Jeg var så lettet og glad, og nu kunne den sidste mundtlige matematik eksamen bare komme an.

Det skal siges, at jeg ville ønske at jeg havde haft mere tid til at øve på matematikken, da jeg fik smag for det, men sammen med 8 andre eksamener var der ikke tid. Så det kunne ret sikkert lade sig gøre med en højere karakter, selvom jeg er rigtig godt tilfreds med min karakter, da jeg dumpede i terminsprøven. Dagen var kommet hvor jeg skulle have min sidste eksamen, og have min studenterhue på. Det var mundtlig matematik, og jeg var meget nervøs. Alligevel var jeg så godt forberedt jeg kunne, og tog det i stiv arm. Ud kom jeg med en bestået mundtlig matematik eksamen, og en hue rigere 🙂

 

Bliv pisse god til matematik – Træn på vores anmelderroste app. Tager kun 2 sek og så er du igang. Prøv gratis!

Opret med Facebook

 

Kan du anbefale Beståmatematik.dk til andre?

Så jeg kan på det varmeste anbefale jer alle, at kigge denne side igennem, for beståmatematik.dk, fik mig til at bestå! 🙂 TAK!

 

Herunder har vi samlet flere artikler, som kunne være interessante for dig 🙂

Har du brug for lektiehjælp i Gymnasiet?, Lær hvilke eksamensopgaver du skal fokusere på, Hjælp til matematik – sådan bliver du bedre

Share: