Hvem er Beståmatematik?

Mød vores ildsjæle

Holdet bag Beståmatematik.dk

service-image

Martin Mortensen

Stifter & indehaver

service-image

Casper Mortensen

Stifter & indehaver

service-image

Martin Hedevang Nielsen

UI & digital design

service-image

Nikoline Petersen

Opgaveudvikler

service-image

Kristian Just Iversen

Programmør

service-image

Susanne Hansen

Salg & Support

Kontakt os

Vi vil gerne høre fra dig

Udfyld formularen med dine kontakt informationer og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Historien

Det hele startede med

Det hele startede med et HF eksamens forløb. En bekendt til en af stifterne bag Beståmatematik.dk skulle til den skriftlige matematik eksamen. Nervøs og bange for ikke at kunne bestå. Som et led i eksamensforberedelserne blev der regnet gamle eksamens sæt – det ene efter det andet. Selvom matematikken absolut ikke var den stærke side, så blev opgaverne struktureret og der begyndte at tegne sig et mønster. Opgaverne gjorde ofte brug af samme fremgangsmåde. Fremgangsmåden i opgaverne blev lært og da eksamen kom nærmere fandt man ud af, at det kun var resultatet der ændrede sig – fremgangsmåden forblev den samme i stort set alle kategorier. Den matematiske forståelse blev gradvist øget jo flere eksamensopgaver, der blev regnet. Dagen for den skriftlige matematikeksamen kom, og de hårde anstrengelser gav pote! Den endelige karakter blev et flot 12-tal. En rigtig succeshistorie og dermed grobunden for ideen til vores koncept Beståmatematik.dk.

Hvorfor ikke hjælpe elever til, at forbedre deres matematiske kundskaber for at bestå den skriftlige matematik eksamen, blot ved at træne rigtige eksamensopgaver? Hvorfor ikke udvikle et online system som også kan skræddersy et forløb til den enkelte elev, så eleven ved i hvilke opgaver man skal forbedre sig? Hvorfor ikke udvikle et system som også kan give eleven mulighed for at gå til eksamen og få en vejledende karakter straks efter eleven har løst et eksamenssæt? Dette er filosofien bag vores koncept.

Hvem er vi?

Ambitiøs virksomhed i vækst

Beståmatematik.dk er en engageret og ambitiøs virksomhed i vækst, der leverer eksamenstræning til den skriftlige matematik eksamen på ungdomsuddannelser. Vi er Danmarks førende indenfor eksamenstræning i matematik på internettet. Vores mål er at etablere os på tværs af lande og blive Europas største udbyder.

Beståmatematik.dk er ledet af brødrene Martin og Casper Mortensen. Martin Mortensen er matematisk student fra Høje Tåstrups Amtsgymnasium og er uddannet pilot. Casper Mortensen er student fra Handelshøjskolen i København og er uddannet revisor. Vores ambition er, at give den enkelte elev de bedste forudsætninger for at kunne bestå matematik eksamen og score topkarakter.

Vi bestræber os altid på, at yde vores bedste i alt hvad vi gør. Vi giver blod, sved og tårer for vores virksomhed og vi elsker iværksætteri. Hvis vi kan få elever til at bestå matematik eksamen, så de kan komme ind på deres drømmestudie – så er vores mission lykkedes!

Vores ildsjæle sørger hver dag for at gøre Beståmatematik.dk endnu bedre. Vi håber og tror på, at vores fælles indsats gør, at elever vil bestå deres matematik eksamen. Skal vi samarbejde eller har du gode ideer eller inputs, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.