Lær hvilke matematikopgaver du skal fokusere på – få alle hemmelighederne her!

Hold godt fast – for i denne artikel vil jeg netop gå i dybden med, hvike matematikopgaver du skal lære og forstå, samt hvilke opgaver du kan gå lettere hen over. Er det ikke altid det man har ønsket sig at finde ud af? 🙂

Der er ingen tvivl om, at det er en kunst at gå til matematik eksamen i gymnasiet. Derfor vil jeg her fortælle dig om alle de hemmeligheder, der kan hjælpe dig med at score topkarakter til din matematik eksamen.

Hvilke matematikopgaver skal du fokusere på?

Her vil jeg ikke gå i detaljen med lige præcis hvilke opgaver du skal lære, så ville listen være uendelig lang. Her vil jeg gå i dybden med at fortælle dig nogle tips og tricks til, hvordan du finder ud af, hvilke matematikopgaver du skal fokusere på.

Min kæreste stod for nogle år siden og skulle til matematik eksamen på HF niveau c. Jeg forklarede hende gentagne gange at matematik kan være det nemmeste i hele verden, så længe man forstår og ved, hvordan man skal løse en matematikopgave. Lyder det ikke bare simpelt? Det er det også!

Hvis man tager matematik og sætter det i et helikopter perspektiv, så er det tydeligt at se, at der er nogle gutter, som har været meget klogere end os. Disse gutter har fundet frem til en masse formler, der gør man kan beregne alverdens ting. Tænker du nærmere over det, så vil du finde ud af, at man blot skal indsætte nogle tal i en formel for at kunne udregne en specifik ting. Så hvis du holder dig til, at matematik er nemt, og at du blot skal indsætte nogle tal i en formel for at finde et resultat, så kan det blive det nemmeste i hele verden – jeg lover dig det 😉

For at komme tilbage til, hvilke opgaver du skal fokusere på, så er det vigtigt også at forstå, at undervisningsministeriet har udgivet en lovtekst der i detaljen beskriver, hvad du egentligt skal kunne på det pågældende niveau. Dykker du ned i denne, så kan du finde guldkorn omkring, hvilke opgavekategorier og opgaver du skal lære at mestre!

 

Træn de matematikopgaver du kan forvente til eksamen på Danmarks førende matematik træner. Prøv vores succesrige og anmelderroste matematik træner helt gratis. Kom igang nu!
Opret bruger nu

 

Her er de opgaver du skal kunne!

Arbejdet er allerede gjort for dig, så tag det helt roligt. Vi har nemlig taget alle gamle eksamenssæt fra 10 år tilbage og kategoriseret dem. For at gøre det enkelt for dig, så kan jeg allerede løfte sløret for, at mange af matematikopgaverne går igen og igen i de officielle matematik sæt.

På vores matematiktræner, der er det nemlig så smart, at det kun er eksamensopgaver som du træner. Her får du tips til at at forstå typeopgaverne og når du forstår dem, så er det jo disse opgaver der går igen og igen. Eksempelvis kan jeg fortælle, at min kæreste kom hjem efter hendes eksamen, og spurgte mig om hun ikke lige skulle regne sættet igennem igen! Jeg var helt målløs, da hun før i tiden havde været ved at dumpe matematik i folkeskolen. Vores matematiktræner bygger faktisk på dengang min kæreste skulle til eksamen. Jeg fortalte hende, at hun skulle gå på undervisningsministriets hjemmeside for prøver og eksamener. Dengang var alle eksamenssæt tilgængelige online. Her printede vi alle sæt og fandt herefter ud af hvilke opgaver, der gik igen. Derefter lærte jeg hende at forstå disse opgaver.

Derfor kan jeg ikke sige det nok. Hemmeligheden til at score topkarakter til eksamen er gennem forståelse af typeopgaver, som der findes i de officielle eksamenssæt. Det er derfor mega vigtigt, at du træner disse. Og allesammen kan du netop træne i vores matematik træner. Her lærer du netop at forstå fremgangsmåden og lære at træne de typeopgaver, der kommer til eksamenerne på dit niveau.

Hemmeligheden til topkarakter i matematik

Hemmeligheden er, at du kan score topkarakter ved at bruge vores anmelderroste og succesrige matematik træner. Her kan du se , hvad du kan forvente til eksamen, få tips til at lære fremgangsmåden i opgaverne, gå til en online eksamen og meget meget mere.

Flere og flere lærere anbefaler elever, at bruge vores matematiktræner til at forberede dem bedst muligt på matematik eksamen. Og mange…rigtig mange elever har nu opnået rigtige gode resultater ved at have brugt vores matematik træner. Så hvorfor vil du overhovedet vente?

 

Se hvilke opgaver du skal kunne. Hæv din karakter med Danmarks førende matematik træner. Opret en gratis bruger med Facebook login. Du er igang på 2 sekunder – helt gratis.

Opret med Facebook

 

Har du ikke fulgt med i løbet af året, så er der stadig håb!

Er du en af dem som har siddet på bagerste række og ikke rigtig fået fulgt med i timerne, så er det stadigvæk håb. Men jo før du sætter ind – desto bedre er chancen for et godt resultat. Det kræver noget arbejde på matematiktræneren, for at forstå fremgangsmåden. Når du har lært den, så er der ingen grænser for hvilken karakter du kan få til eksamen.

Så hvis du føler du er en af dem , som ikke har fulgt helt så meget med som du burde, så opret en bruger nu og tag røven på både dine lærere og klassekammerater. Hvis du giver den gas, så kan du skabe store resultater på en til to uger!

Herunder har vi samlet endnu flere artikler, som kan være relevante for dig:
Matematik træner i SøndagsavisenHvad kan matematik træneren gøre for dig?, Bliv bedre til matematikSådan får du topkarakter

Share: