Hvad kan vores matematik træner?

I denne artikel har vi valgt at gennemgå, hvad du egentligt kan med vores matematik træner. Aller først er det vigtigt at nævne, at vores matematik træner er et online matematik system elever på HF, HHX og STX på niveau a, b og c. Vi har valgt at fokusere på træning af rigtige eksamensopgaver – vi mener nemlig at, hvis man lærer at forstå de eksamensopgaver man kan forvente, så er der rig muliged for, at få en bedre karakter til din matematik eksamen.

Samtidigt er det også vigtigt at nævne, at vi ikke vil lære dig matematik med vores træner – vi vil lære dig at gå til eksamen. Når du først har lært fremgangsmåden i de opgaver du kan forvente, så er det kun tallene der ændrer sig og så vil du se at matematik faktisk er ret enkelt 🙂

I vores system har vi kategoriseret alle de opgaver du kommer ud for i et meget nemt og overskueligt design.

Muligheder med matematik træneren

Den måde selve matematik træneren virker på er, at du får præsenteret en opgave, hvor du så har mulighed for at få et tip til hvordan du skal løse den. Du kan tage tip indtil der ikke er flere. Jo flere du tager, jo flere hints får du til at forstå, hvordan du skal løse opgaven og gribe den an. Desuden er det vigtigt, at vide at en matematik opgave bliver rated. Dvs at tiden, antal tips samt om dit svar er rigtigt eller forkert bliver brugt til, at vudere om opgaven bliver over eller under middel. Her ses, hvordan du får opgaven præsenteret:

tips

Skræddersyet forløb

Med vores matematik træner får du et skræddersyet forløb forstået på den måde, at du har mulighed for at følge et forløb. Vi har nemlig udviklet en funktion, som hedder “Næste foreslået opgave” se billed herunder:

naeste

Når du går igang med at prøve at løse opgaver via denne funktion, så skræddersyer systemet en plan til dig efter, hvordan det går dig. Er du f.eks god til geometri, men ikke god til potensfunktion, så vil systemet sørge for at du får mere træning i potensfunktion. Derudover sørger systemet også for at du kommer igennem alle type af matematikopgaver du kan forvente til din matematik eksamen. Denne funktion anbefaler vi vores brugere at brugere at bruge.

 

Vi har systemet, der gør du kan score topkarakter i matematik. Anmelderrost og letforståelige tips.  Kom igang nu kvit og frit – hvorfor vente?

Opret bruger nu

 

Mit forløb – en simpel oversigt

Hvis du derimod ikke vil følge et forløb, så har du muliged for at løse rigtige eksamensopgaver ud fra kategorier. Det vil sige, at du selv vælger, hvilken type opgaver du vil løse. Det er ret simpelt – vil du udelukkende løse geometri opgaver, så har du mulighed for kun at få geometri opgaver. Denne funtion er specielt god til elever, som kun har brug for hjælp i enkelte matematik kategorier. Når denne funktion bruges, så får du samtidigt en hurtig statistik over, hvor mange opgaver du har løst over og under middel. Du kan også se, hvor mange eksamensopgaver du har lavet i kategorien.mitforlob

Vejledende karakter

Når du er godt igang med at løse matematik opgaver i matematik træneren, så kan du hele tiden se, hvad du står til at få af karakter. Det er vigtigt at nævne, at funktionen kun giver en vejledende karakter og så skal du minimum have løst 7 opgaver før funktionen virker og kan give dig en karakter. Så kan du lynhurtigt se, hvor du ligger. Se billed af funktionen herunder:

karakter

Se løste opgaver og prøv dem igen

mineopgaver

I matematik træneren har du selvfølgelig mulighed for, at se hvilke opgave du har løst. Du kan se hvilke du har løst over middel, under middel og hvor mange eksamener du har lavet. Samtidigt kan du se data omkring, hvor hurtigt du har lavet opgaven og hvor mange tips du har brugt på at løse opgaven. Dertil har du også muligheden for at prøve de opgaver du har lyst til igen. Samtidigt er det også vigtigt at gøre opmærksom på du kan filtrere opgaverne efter fx tidsforbrug eller antal tips vist m.m.

Gå til eksamen online og få en karakter med det samme

En af de funktioner, som kan være med til at gøre dig helt klar er at du kan gå til eksamen lige så mange gange du vil og få en vejledende karakter med det samme. Eksamen svarer til den officelle eksamen, som er stillet af undervisningsministeriet. Du kan evt. læse mere om diverse tidskrav til eksamenerne. Herunder kan du se et udsnit af en eksamen:

eksamen

Når du har færdig med en eksamen og du trykker afslut, så vil du få din karakter og samtidigt få afvide, hvilke opgaver du har løst rigtigt og hvilke du har løst forkert. Samtidigt har du mulighed for at lave de opgaver du havde fejl i igen. Her ses en afsluttet eksamen:

afslutteteksame

Hvem kan bruge matematik træneren?

Vi modtager løbende mange henvendelser omkring, hvem som kan bruge vores system. Herunder kommer en liste over, hvilke uddannelser som kan bruge matematik træneren:

Matematik HF niveau b
Matematik HF niveau c
Matematik STX niveau a
Matematik STX niveau b
Matematik HHX niveau a
Matematik HHX niveau b
Matematik HHX niveau c
Matematik HG niveau c

 

Er du overbevist nu? Opret nemt en bruger med din facebook profil. 9/10 vil anbefale vores system til andre studerende. Gå ikke glip af muligheden – prøv gratis!

Opret med Facebook

 

 

Hvad siger vores brugere?

Her vil vi fortælle dig, hvad vores brugere fortæller ud fra vores udsendte spørgeskemaer:

Mere end 90% af vores brugere har svaret ja til, at kunne opnå en bedre eksamens karakter ved at have brugt vores matematik træner.

Mere end 90% af vores brgere mener, at vores tips til forståelse af eksamens opgaver og læring af fremgangsmåder er letforståelige og lige til!

92% har svaret ja til, at de vil anbefale vores matematik system til andre.

Mere end 75% af  vores brugere mener sågar, at have fået en bedre forståelse og er blevet bedre til matematik.

Læs mere i vores blog indlæg her

Anmeldelser af vores matematik træner

Beståmatematik er naturligvis også at finde på Trustpilot. Her kan du læse nærmere om vores brugers anmeldelser.
Du kan også læse mere om vores blog indlæg, da vi fik vores første anmeldelse.

Nu har du set og læst, hvad vores matematik træner kan…hvorfor vente?

Share: