En stor nyhed vi bare må dele med jer – vil du se hvad det er?

Det er simpelthen en stor nyhed vi her vil dele med jer!

Vi har netop modtaget de endelige resultater fra vores spørgeundersøgelse som er sendt til alle vores brugere af vores matematik træner – og dem er vi altså piv stolte af….så stolte at vi sååå gerne vil dele dem med jer.

Herunder fremgår resultaterne

1. Mere end 90% af vores brugere har svaret ja til, at kunne opnå en bedre eksamens karakter ved at have brugt vores matematik træner.

2. Mere end 90% af vores brgere mener, at vores tips til forståelse af eksamens opgaver og læring af fremgangsmåder er letforståelige og lige til!

3. 92% har svaret ja til, at de vil anbefale vores matematik system til andre.

4. Mere end 75% af  vores brugere mener sågar, at have fået en bedre forståelse og er blevet bedre til matematik.

 

Nu har du fået de første 4 gode grunde til at prøve vores matematik system – prøv det gratis og scor topkarakter til din matematik eksamen!

Opret bruger nu

 

Vi har også modtaget kommentare som

“Jeg synes systemet er genialt”

og

“Det er møg fedt system”

Det kræver simpelthen dette billed – vi er så mega stolte.

 

Beståmatematik får god ros

 

Men dette kommer jo ikke til at betyde vores matematik system ikke kan blive endnu bedre. Vi skal selvfølgelig ikke hvile på laurbladene – vi skal gøre vores system endnu bedre og endnu mere optimalt for dig. Vi står aldrig stille og vores ildsjæle gør alt hvad de kan for at få dig til at score de høje karakterer til matematik eksamen! Så summa summarum…Vi knokler videre!

Snart tilføjer vi matematik a og matematik b

Snart bliver systemet endnu bedre og større, når vi inden længe lancerer de næste niveauer. Det bliver HF niveau b og matematik STX niveau a – Det bliver også en stor dag. Så skal du snart til eksamen på matematik a og b, så prøv da vores matematik træner – du vil forhåbentligt kunne rykke dig på din karakter!

 

Prøv vores matematik system gratis og kom med din mening! Det er nemt og enkelt at komme igang.

Opret med Facebook
Læs mere: Gode råd til matematik eksamen – Få alle guldkornene her!

Synes du også vores system er godt? Kom med din mening!

Share: