Fuld opbakning til matematik træner i Søndagsavisen

Så er det blevet tid til at kunne dele endnu en fantastisk nyhed med jer – denne gang er vi nævnt i Søndagsavisen rundt om i hele landet og er samtidigt her til aften blevet top historie på deres egen hjemmeside.

Det er virkelig en fantastisk følelse at kunne være med til at hjælpe elever til, at nå deres mål eller få en højere karakter til deres matematik eksamen ved at bruge vores online matematik træner. Aldrig har elever haft bedre forudsætninger for at kunne score den karakter, der måske skal til for at kunne komme ind på deres drømmestudie 🙂

Vi har netop færdiggjort vores læremodul til skolerne. Det betyder at matematik lærerne nu kan have det fulde overblik over deres klasser og samtidigt kan se, hvem er gode, hvad er de gode til, hvad er de mindre gode til, hvad står de til at få af karakter, udsendelse af eksamener, emnetest, opfølgning på udsendte lektier og meget meget mere. Nu kan lærerne differentiere undervisningen og sende eksamens relevante opgaver ud til de elever som har svært ved et emne eller flere emner. Nu skal lærerne heller ikke bruge tiden på at rette opgaverne – det gør systemet for dem.

 

Vil du prøve Danmarks førende matematik træner på nettet? Tilmeld dig selv eller dit gymnasie allerede idag og scor topkarakter i matematik. Vi lærer dig at løse eksamensopgaver og du får gradvis hjælp til at løse opgaverne. Vi er anbefalet af lærere og anmelderrost af eleverne! Opret bruger nu

 

Selve lærermodulet foregår på den måde, at læreren tilmelder sine elever via deres mail adresser. Derfter modtager eleven en bekræftelses mail, som også giver adgang til selve matematik træneren. Nu kan læreren så ved et nemt overblik holde øje og udsende lektier til en specifik dato, hvor eleverne så skal have afleveret deres opgaver. Afleverer de ikke, så kan læreren nemt se, hvad de ikke har afleveret og kan tage action på det. Desuden har læreren og eleven nu mulighed for at skrive sammen, hvis der er noget man ikke kan forstå eller noget man vil have forklaret på en anden måde.

Eleven modtager et link til de opgaver den pågældende elev har fået for af lektier. Det er ikke altid at eleverne får de samme opgaver netop fordi læreren har mulighed for at se de enkelte elevers svagheder. Når eleven så får præsenteret en opgave, så får eleven aldrig svaret. Eleven lærer fremgangsmåden i eksamensopgaverne og får tips til, hvordan man an gribe opgaven an og hvordan den skal løses. Det er faktisk ret smart!

Der er også muligt for en elev blot at få adgang til matematik træneren og selv løse de opgaver, man har lyst til. Man kan enten følge et skræddersyet forløb, som sørger for du kommer igennem alle opgaver og fokuserer på dem du ikke er god til. Eller du kan træne de kategorier som du måske ved du har svært ved. Derudover er det også muligt at gå til alle de online eksamener du har lyst til, og få en vejlendende karakter med det samme.

Flere og flere gymnasier rundt om i landet tilmelder sig vores matematik træner , da det virkelig kan lette deres dagligdag og kan hjælpe med at træne svaghederne. Samtidigt er det også vigtigt for os at forklare, at eleverne skal have “basics” på plads i skolen. Vi giver eleverne et supplement til at kunne se og træne de opgaver man kan forvente at se til eksamen. Voes filosofi er ligeledes, at når en lærer har gennemgået f.eks geometri, hvorfor skal man så lave alle mulige andre opgaver som ikke er eksamensrelevante? Med vores lærermodul, så kan lærerne nu når de har gennemgået f.eks. geometri udsende eksamensopgaver i geometri. På den måde kan eleverne på et tidligt stadie se, hvad der kræves og forventes til den skriftlige matematik eksamen på ungdomsuddannelserne.

 

Giv os en chance og prøv systemet. Det er lige hvad du står og mangler til at kunne hæve din karakter i matematik. Opret en gratis bruger med facebook nu og se resultater med det samme!

Opret med Facebook

 

Vi kan slet ikke få armene ned efter al den opbakning vi modtager. Vi vil fortsat knokle videre for at eleverne kan nå deres mål. Det er så fantastisk at kunne hjælpe andre til at nå deres mål.

Vil du have succes, når du skal til din matematik eksamen? Så opret en en bruger idag.

Herunder vi samlet nogle relevante artikler til dig:
Sådan får du topkarakter, Hvordan bliver du god til matematik?, Hvad kan vores matematik træner gøre for dig?, Hvad kan du forvente til eksamen?

Share: