Matematik a, b og c eksamen

I denne artikel vil vi forkusere på at forklare dig, hvordan de enkelte matematik eksamener på niveau a, b og c på linjerne HF, HTX og STX er sammensat. Vil vil desuden forklare dig, hvad du kan forvente og det aller mest vigtige nemlig, hvordan du kan score topkarakter til matematik eksamen. Gør du som vi skriver i denne artikel, så skal du nok klare den 🙂

Matematik eksamen STX

Den skrigtlige matematik eksamen på STX (studentereksamen) er opdelt i 2 niveauer. Der findes en matematik eksamen på A niveau og en på B niveau.

Matematik STX A niveau:

Denne matematik eksamen består reelt af 2 sæt dvs. en delprøve uden hjælpemidler og en delprøve med hjælpemidler som ialt har en varighed på 5 timer.

Når eksamens startes, så får man aller først udleveret en delprøve uden hjælpemidler. Til dette sæt har man 1 time til at løse 6 spørgsmål uden brug af hjælpemidler.

Derefter får man udleveret næste delprøve. Til dette sæt har man 4 timer til at løse 19 spørgsmål med brug af hjælpemidler.

Hjælpemidler: Her menes brug af lommeregner, noter, bøger m.m. Dog må man ikke bruge internettet!

Matematik STX B niveau:

Denne matematik eksamen har en varighed på 4 timer og består endnu engang af 2 sæt. En delprøve uden hjælpemidler og en delprøve med hjælpemidler.

Til eksamens start, så vil man først få udleveret en delprøve uden hjælpemidler. Denne delprøve er naturligvis uden hjælpemidler og her er der afsat 1 time til at løse 6 spørgsmål.

Derefter får man udleveret næste delprøve. Denne delprøve er med hjælpemidler og denne har man 3 timer til at løse 14 spørgsmål.

Hjælpemidler: Her menes brug af lommeregner, noter, bøger m.m. Dog må man ikke bruge internettet!

 

Vores matematikræner hæver din karakter til matematik eksamen på a, b og c niveau. 9/10 får bedre karakter. 9/10 anbefaler os til andre. Letforståelige tips. Kom igang nu gratis!Opret bruger nu

 

Matematik eksamen HF

Højere forberedelseseksamen også kendt som HF, der er den skriftlige matematik eksamen opdelt i 2 niveauer. Der er en matematik eksamen på B niveau og en på C niveau.

Matematik HF B niveau:

Denne eksamen indeholder reelt 2 sæt forstået på den måde, at der er en delprøve uden hjælpemidler og en delprøve med hjælpemidler. Tidsforbruget til denne eksamen er afsat til 4 timer totalt.

Ved eksamens start vil der blive udleveret en delprøve uden hjælpemidler. Her vil du skulle løse 6 spørgsmål på 1 time. Derefter udleveres delprøven med hjælpemidler, hvor du har 3 timer til at løse 14 spørgsmål.

Hjælpemidler: Her menes brug af lommeregner, noter, bøger m.m. Dog må man ikke bruge internettet!

Matematik HF C niveau:

Matematik eksamen c niveau på HF har en varighed på totalt 3 timer. Til denne er det tilladt og bruge hjælpemidler. Du skal løse ialt 15 spørgsmål.

Hjælpemidler: Her menes brug af lommeregner, noter, bøger m.m. Dog må man ikke bruge internettet!

 

Vil du ikke som andre studerende score topkarakter til matematik eksamen? Hæv din karakter merkant! Prøv Danmarks førende matematik træner gratis!

Opret med Facebook

 

Matematik eksamen HHX

Til matematik eksamen på HHX også kaldet Højere handelseksamen findes der 2 niveauer.

Matematik HHX A niveau

Består af to delprøver med en samlet varighed på 5 timer.

Til prøven uden hjælpemidler er der 6 spørgsmål, hvor du har 1 time til at besvare disse.

Der er 19 spørgsmål til prøven med hjælpemidler og her har du 4 timer.

Hjælpemidler: Her menes brug af lommeregner, noter, bøger m.m. Dog må man ikke bruge internettet!

Matematik HHX B niveau

Denne matematik eksamen består af 2 delprøver og varer 4 timertotalt.

Indenfor 1 time skal du besvare 6 spørgsmål uden brug af hjælpemidler. Derefter får du udleveret prøven med hjælpemidler, hvor du nu har 3 timer til at løse 14 spørgsmål.

Hjælpemidler: Her menes brug af lommeregner, noter, bøger m.m. Dog må man ikke bruge internettet!

Få hjælp til matematik eksamen med anerkendt matematik træner

Vil du score topkarakter til matematik eksamen på a, b eller c niveau? Så har vi udviklet en matematik træner til dig. Vi træner dig i gamle eksamensopgaver og systemet sørger for at skræddersy en plan til dig og kun dig efter, hvordan det går. Du har således hele tiden et overblik over, hvordan det går og hvor du skal sætte ind. Opgaver er lavet på den måde, at du får præsenteret en gammel eksamensopgave. Hvis du så ikke ved, hvordan du skal løse den, så kan du klikke “få et tip” og få et lille tip til, hvordan du skal løse opgaven. Du vil ikke få svaret, men kan bruge så mange tips du har lyst til, så du selv lærer at forstå fremgangsmåden i opgaverne. Mange af eksamens opgaver går igen og igen og du vil med vores matematik træner hurtigt se, at det reelt kun er tallene der ændrer sig.

Gå til matematik eskamen a, b og c niveau online

Med vores anderkendte og anmelderroste matematik træner har du således mulighed for at gå til en online eksamen og efterfølgende få en vejledende karakter. Når du afslutter eksamen, så vil du efterfølgende få afvide, hvad du har svaret rigtigt på og hvad du har svaret forkert på. Derefter kan du træne dem du ikke har fået svaret rigtigt på. Du kan tage så mange eksamener du har lyst til, så det er bare at komme igang 🙂

Jeg har samlet flere artikler til dig her, hvor jeg bla. gennemgår hvordan du bliver bedre til matematik og hvad vores matematik træner kan gøre for dig.

Læs mere her: Hvad kan vores matematik træner?Bliv god til matematik

Jeg håber du vil prøve vores matematik træner – det er gratis og kan hæve din karakter i matematik betydeligt.

Share: