Lektiehjælp til matematik i gymnasiet

Er du en af dem, som der selv mener, at du godt kunne bruge noget ekstra lektiehjælp til matematikken? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

I denne artikel vil jeg forklare dig, hvordan vi kan hjælpe dig med lektiehjælp i matematik. Derudover vil jeg forklare dig, hvordan du kan lære matematik og få en høj karakter til din skriftlige matematik eksamen. Kunsten er nemlig at træne tidligere eksamensopgaver i matematik – mere om det senere 🙂

Aller først, så er det vigtigt at slå fast, at matematik kan være nemt, hvis du vel og mærke programmerer din hjerne til at tænke sådan. Alt for mange derude render rundt og bilder sig selv ind, at de ikke er gode til matematik – men hey…det drejer sig jo blot om at putte nogle tal ind i en formel og få et resultat ud i den anden ende. Så simpelt kan det faktisk blive for dig!

 

Behov for lektiehjælp i matematik? Få topkarakter nu og træn eksamensopgaver. Vi er anbefalet af lærere og elever. 9/10 mener at få en bedre karakter. Kom igang helt gratis!
Opret bruger nu

 

Du kunne reelt godt sætte dig ned og købe den ene hjælpe time efterfulgt af den næste hjælpe time, for at få lektiehjælp i matematik og forstå, hver eneste lille sætning i matematik. Men spørger du mig, så mener jeg det er spild af penge og det er ikke her du skal fokusere. Løsningen som jeg ser det er, at du skal tænke lidt mere taktisk.

Hvis du vender det hele på hovedet og tænker fra slut til start, så skal du jo til en prøve i alt det du har lært. Der er jo opgivet en lovtekst om, hvad du skal lære, hva’enten du er på matematik niveau a, b eller c eller om du går på STX, HHX eller HF. Så derfor er mit bedste råd, at du skal finde ud af, hvad der forventes til matematik eksamen. Og det kan du jo kun gøre ved at se på tidligere eksamensopgaver. Med andre ord, så skal du træne og have 110% styr på, hvordan du løser tidligere eksamensopgaver – det er jo dem som giver dig karakteren! Tænk lige en ekstra gang over det råd 🙂

Nøglen til at få topkarakter i matematik er ved at træne tidligere eksamensopgaver. I min optik giver det ikke den store mening, når man har gennemgået fx. trigonometri i klassen og derefter sætte sig ned, og begynde at regne fuldstændige ligegyldige matematikopgaver i trigonometri som du aldrig vil komme ud for – nej du skal tværtimod vide, hvilke eksamensopgaver du vil komme ud for i fx trigonometri. Og disse opgaver skal du simpelthen træne, så meget og så vildt, at jeg kan vække dig mit om natten og du kan forklare mig, hvordan du løser en specifik eksamensopgave i en specifik kategori 🙂

 

Træn tidligere eksamensopgaver og scor topkarakter til eksamen. Prøv matematik træneren nu. Opret dig nemt og enkelt med Facebook. Du er igang på under 2 sek. Prøv gratis og gør som andre studerende!

Opret med Facebook

 

Og så er det jo klart, at du skal vide hvad du skal gøre ved en specifik opgave, for at løse den – du skal med andre ord lære fremgangsmåden i opgaverne. Og så er det ikke lige meget, hvilke opgaver du skal lære fremgangsmåden i – IGEN….det skal være tidligere eksamensopgaver!

Og som prikken over i’et, så får du her endnu en hemmelighed. Til den skriftilige matematik eksamen, der er det nemlig typeopgaver, som der går igen og igen – det betyder at, at det er de samme matematikopgaver, som der går igen og igen i de forskellige kategorier. Så det er virkelig vigtigt, at du træner disse opgaver til hudløshed! Husk på, at de bedste fodboldspillere også bliver bedre, fordi de træner og træner og samtidigt programmerer deres hjerner rigtigt! Nu ved du hvad du skal træne, så er det bare om at komme igang.

Vi har udviklet en matematik træner, hvor du kan se og træne alle tidligere eksamenopgaver. Her får du samtidigt nøglen til at lære at løse dem. Du får nemlig tips til, hvordan du lærer fremgangsmåden. Så jo før du kommer igang med at træne på matematik træneren – desto bedre bliver dit resultat til eksamen. Kom igang nu og opret en gratis bruger.

Rigtig god fornøjelse 🙂

Ps. Jeg har fundet en masse artikler, som kunne være relevante for dig – se herunder:

Hvad kan vores matematiktræner?, Gode råd til matematik eksamen, Bliv bedre til potens funktion – lær det her på under 3 min.

Share: