fbpx

Anne fik 12 til sin eksamen – læs hendes historie her og få alle tips og tricks!

Anne Sundberg fik 12 ved hjælp af Beståmatematik.dk. Læs og lær hvordan du også får topkarakter!

 

Fortæl lidt om dig selv

Jeg hedder Anne, er 47 år, bor pt i Taiwan og er i gang med en fuld HF på fjernstudium.


Hvordan gik det til at du valgte Beståmatematik.dk?

Der var kun en måned til eksamen da jeg ved et tilfælde stødte på beståmatematik. Min lærer havde svaret nej til at ville rette, hvis jeg lavede flere eksamenssæt. Jeg følte mig ærlig talt langt fra klar til nogen eksamen. Det tog mig måske 7-8 timer at komme igennem et eksamenssæt, som man jo kun har 3 timer til, og tænkte derfor at 49 kr var da et forsøg værd. Alt at vinde og 49 kr at tabe. Og så var det bare at klø på!

 

Få styr på matematikken og scor topkarakter med Danmarks førende matematiktræner. Kom gratis igang og se resultater!
Opret bruger nu

 

Hvordan trænede du i dagligdagen for at få en højere karakter i matematik?

Svarene kom med det samme og med tips, som jeg kunne bruge som noter, på det jeg ikke forstod, hjalp mig virkelig i gang og der gik helt sport i det at se hvordan jeg havde færre og færre fejl samt kunne klare sættene på kortere og kortere tid. Det var også rart at kunne terpe de emner der drillede mest.

De sidste dage før eksamen fik jeg 12 hver gang og klarede dem ofte på under 2 timer, det styrkede virkelig selvtilliden!På selve dagen for den skriftlige eksamen var jeg fuldstændig rolig, jeg skulle jo bare ind og lave en af mine nye “sudoku’er”. Vidste at så længe at jeg huskede at læse spørgsmålene grundigt og med mine notater ved hånden kunne det ikke gå helt galt. Jeg gik også ud med følelsen af et 12 tal i maven.

Alle dem jeg talte med bagefter havde haft problemer med trigonometrien. Jeg husker også at da jeg så spørgsmål B tænkte jeg at der ikke var informationer nok og at jeg ikke havde lavet en tilsvarende før, men rutinen sagde mig at jeg skulle bruge informationen i spørgsmål A til at komme videre og det kom jeg.

 

Hvordan trænede du i dagligdagen for at få en højere karakter i matematik?

Jeg er en flittig, men langsom elev, så jeg kommer ikke uden om hårdt arbejde, men med beståmatematik var det ikke længere en frustrationskilde men en ny hobby. Eller som min mor siger: “Med flid og udholdenhed kan selv et æsel drive det vidt” 🙂

 

Kom igang lynhurtigt og bliv bedre til matematik. Opret og prøv gratis med Facebook – det tager kun 2 sekunder!

Opret med Facebook

 

Kan du anbefale Beståmatematik.dk til andre?

Mine varmeste anbefalinger til alle der kæmper. Jeg selv ville ønske jeg havde opdaget Beståmatematik lidt før. Men med bare en måneds abonnement, altså en udgift på 49 kr. Fik jeg lavet 16 eksamensæt og det gjorde hele forskellen.

Alle emails blev besvaret på rekord tid og en hel fantastisk støtte og personlig interesse udvist fra Caspers side. Tænk hvis min lærer havde været lige så hurtig!

 

Herunder har vi samlet flere artikler, som kunne være interessante for dig 🙂

Sam fik 10 til sin matematik eksamen, Spar tid til matematik eksamen – brug Geogebra, Få succes med forberedelsen til matematik eksamen – læs mere her

Share: