Fra 00 til 10 i mundtlig matematik karakter – en sand succeshistorie fra Elisabeth

sfdgsdfg

Elisabeth gik fra 00 til 10 i mundtlig matematik – “jeg sikker på ALLE kan lære matematik”


Fortæl lidt generelt om dig selv

Jeg er 26 og fra København. Jeg var netop droppet ud af mit studie i sommers og søgt ind på et andet, der krævede matematik på B niveau. Jeg har siden folkeskolen hadet matematik. Alt med tal, grafer og udregninger virkede så uoverskueligt, abstrakt og kedeligt, så sommersuppleringskurset i matematik B skulle bare overståes.

Desværre arbejdede jeg en del ved siden af det intensive matematikkursus (måske på grund af min manglende motivation) og da det var tid til mundtlig og skriftlig eksamen i august, følte jeg på ingen måde, jeg havde lært det forventede.

Jeg endte med at dumpe mundtlig og fik 02 i skriftlig og det var et kæmpe nederlag, da jeg aldrig har prøvet at dumpe en eksamen før. Jeg skrev mig op til re-eksamen i start december, men det føltes svært at begynde at læse op igen. Min dumpekarakter mindede mig om mit dårlige forhold til matematik og jeg var i tvivl om, jeg overhovedet ville kunne lære det og forstå det matematiske sprog.


Hvordan fandt du Beståmatematik.dk?

I slutningen af november var jeg endnu ikke begyndt at læse op og googlede i ren desperation ‘hvordan består man matematik?’. Her poppede siden bestaamatematik.dk op, der reklamerede med at få selv håbløse tilfælde som mig til at bestå. Jeg var skeptisk, men endte med at betale de sølle 30 kr. for et medlemsskab.

 

Vil du også blive god til mundtlig og skriftligt matematik? Så er det nu du skal igang med Danmarks førende matematiktræner! Prøv gratis og kom igang med det samme! Opret bruger nu

 

Hvordan forberedte du dig til eksamen, og hvordan blev dit eksamensresultat?

På matematiktræneren kan man træne alle typer af opgaver og få tips undervejs. I begyndelsen kunne jeg næsten ingen opgaver løse, men efterhånden som jeg genkendte opgaverne og regneformlerne kunne jeg løse opgaverne selv uden tips. I lidt under to uger læste jeg intensivt op 11 timer om dagen. Min selvtillid steg og det blev pludseligt sjovt at læse op i takt med, at jeg forstod mere og mere og kunne se en rød tråd i opgaverne og emnerne.

Det der gjorde siden exceptionel god, var dog den personlige kontakt. Havde man på trods af tipsene stadig svært ved at forstå en problemstilling, kunne man hente hjælp hos support. Her svarede Casper lynhurtigt med lange forklaringer på word og videoer krydret med motivation, opmuntring og en masse smileyer!

Det at holdet bag Beståmatematik.dk udviste en personlig interesse, gav mig følelsen af, jeg ikke stod alene midt i eksamen. Dagen inden eksamen øvede jeg mine talepapirer igennem og det gjorde mig lykkelig at vide, jeg forstod alt, hvad jeg havde skrevet ned. På dagen trak jeg differentiering og endte med et 10-tal.


Hvad er de/det bedste råd du kan videregive til andre studerende?

Takket være Beståmatematik.dk, hårdt arbejde og fantastisk hjælp fra Casper gik jeg fra 00 -10 i mundtlig karakter! Efter denne eksamen, er jeg sikker på ALLE kan lære matematik, men det kræver at regne de samme opgaver igen, igen og igen! Så er det ligesom at lære et  nyt sprog, hvor verber og grammatik er skiftet ud med ligninger og formler 🙂

 

Du kan også få topkarakter – kom igang med matematikopgaverne nu. Anbefalet og anmelderrost matematiktræner! Opret med FB på 2 sek.

Opret med Facebook

 

Kan du anbefale Beståmatematik.dk til andre?

Jeg kan kun give bestaamatematik.dk mine varmeste anbefalinger og skal helt sikkert anvende sitet igen, da jeg har besluttet mig for at læse mat A nu!

Herunder har vi samlet flere artikler, som kunne være interessante for dig 🙂

Bliv skarp til potensfunktioner – hurtigt og nemt!, Beregn arealet i en retvinklet trekant her, Få lektiehjælp i matematik her og bliv bedre med det samme

Share: