“Julie, du kommer aldrig nogensinde til at forstå matematik.”. Jeg gik fra 02-7 i karakter. Jeg gik fra at være usikker til sikker.

“Julie, du kommer aldrig nogensinde til at forstå matematik.”. Jeg gik fra 02-7 i karakter. Jeg gik fra at være usikker til sikker.


Fortæl lidt om dig selv

Mit navn er Julie, fylder snart 18 år og studerer på Tønder Gymnasium. Efter sommerferien starter jeg i 3g, som jeg ser rigtig meget frem til, da jeg er en meget engageret skoleelev.

Udover det har jeg god erfaring med svømning. I snart 13 år har jeg haft en passion for vand, med det sagt har jeg lige bestået kystlivredning, og udover det arbejder jeg som livredder og svømmetræner i den lokale svømmehal.

Svømning for mig har altid været en god aflastning for mig, når jeg har bøvlet med matematikken. Når jeg tænker på matematik, så har det altid været noget, jeg har været ekstrem usikker på. Jeg husker tydeligt engang i folkeskolen, hvor jeg gik i 5 klasse, hvor min matematiklærer hiver mig til siden, og fortæller mig ordret: “Julie, du kommer aldrig nogensinde til at forstå matematik.”

 

Bliv god til matematik med Danmarks førende matematiktræner. Prøv gratis og se resultater!Opret bruger nu

 

Dette medførte, at min usikkerhed blev endnu større, og dermed var jeg heller ikke interesseret i at lære matematik. Jeg følte, det hele var opgivende. Takket være min mor, blev hun ved med at holde fast i, at matematik var et vigtigt fag at kunne. Med det sagt, gav hun aldrig op, og hun terpede altid matematik med mig, da jeg kom hjem fra skole. Blod, sved og tårer, havde jeg nær sagt 🙂

Trods min taknemmelighed overfor min mors hjælp, var jeg stadig MEGET usikker, og det gik ud over mine karakter i folkeskolen. Derfor endte jeg med at få en privat matematik hjælper, som kom 1-2 ugentlig, hvor hun hjalp mig med eksamens opgaver i matematik.


Hvorfor Beståmatematik.dk?

Jeg husker den første terminsprøve i folkeskolen, hvor jeg fik 02. Herefter kom vi til den endelige eksamen, hvor jeg gik ud med et 4-tal. Jeg husker, at jeg bestemt ikke var imponeret.

Det satte nogle tanker igang, hos min mor og jeg… Min kære mor, søgte og søgte på nettet vdr. matematik mentors, og til sidst fandt vi så denne fantastiske hjemmeside “Beståmatematik.dk”. Vi læste anmeldelserne, og vi var ikke ét sekund i tvivl.

Vi oprettede derfor en bruger til mig, og jeg begyndte at løse opgaverne som fandt sted inde på hjemmesiden.


Hvilke råd kan du give andre?

Det jeg synes er så smart ved Beståmatematik er, at man til en hver tid kan skifte niveau. Det var i hvert fald meget relevant og dejligt for mig, i og med jeg i 1g havde matematik på C-niveau frem til 2g, hvor jeg fik det på B-niveau.

Udover det, kan man selv vælge, om man vil have hjælpemidler slået til eller fra mht. at løse opgaverne. Jeg benyttede mig for det meste af dem, da jeg også valgte, hver gang, at notere det ned, så jeg kunne huske løsningerne af opgaverne. Og det hjalp, MEGET!

 

Scor topkarakter i matematik. Gør som alle studerende – opret en gratis profil med Facebook og du er igang med det samme!

Opret med Facebook

 


Hvordan oplevede du eksamenen efter at have brugt Beståmatematik?

I maj måned jeg trak jeg så matematik til eksamen. Både skriftlig og mundtlig. Og takket være min mor, Beståmatematik, Casper og Martin fik jeg 7 i begge. Og jeg var bogstaveligttalt lykkelig.

Jeg gik fra 02-7 i karakter. Jeg gik fra at være usikker til sikker.


Vil du anbefale Beståmatematik.dk til andre?

Udover at min læring blev ændret, blev jeg også ændret mentalt. Med hjælp fra min mor, Casper og Martin ved jeg nu, at ALT er muligt. Det kræver blot støtte og god viljestyrke.

Med det sagt kan jeg KUN anbefale Beståmatematik. Og jeg har altid haft fornøjelse af at skrive med Casper og Martin, hvis jeg har haft brug for hjælp til opgaverne. TAK for jer og for at lave denne fantastiske hjemmeside.

 

Herunder har vi samlet en række artikler,  som kunne være interessante for dig 🙂

Lær alt hvad du skal kunne om emnet statistik, Bliv god til integral regning på under 2 min, Anne fik 12 til sin matematik eksamen – lær hvordan

Share: