Har du problemer med færdighedsregning i matematik?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål – så er du kommet til den rette side. Vi vil i dette indlæg hjælpe dig, og guide dig igennem, hvordan du kan opnå den bedste karakter til din matematik eksamen i Folkeskolen på FP9 (Folkeskolens prøver) og FSA (Folkeskolensafgangsprøve).

Aller først vil jeg starte med at fortælle dig, at det ikke bliver helt nemt. Det bliver ikke nemt, fordi hvis du vil blive bedre til færdighedsregning, så er du nød til at træne. Du kan sammenligne det lidt med en fodboldspiller – han bliver heller aldrig bedre til at spille fodbold, hvis han ikke træner.

Men hvad er så hemmeligheden, som kan få dig til at få en højere karakter?

Jo det skal jeg fortælle dig her 🙂

Vi har udviklet en matematiktræner til  folkeskoleelever, som ønsker at træne sig til at opnå en bedre karakter i faget matematik.

 

Vær klar til færdighedsregning i Folkeskolen. Se merkante resultater og prøv systemet gratis. Kom igang nu! 
Opret bruger nu

 

Måden du kan forøge din karakter i matematik på, er ved at træne gamle eksamensopgaver. Tænk lige over det en gang – gamle eksamensopgaver. Så vil du jo hurtigt vide, hvilke opgaver du skal prioritere og hvilke opgaver du vil komme ud for til eksamen. Det er netop sådan vores matematiktræner virker. Vi har i bund og grund taget alle gamle eksamensopgaver vi har kunne få fingrene i, og lagt det i system for dig, så det er nemt og overskueligt og lige til at gå til.

Træn færdighedsregning i matematik

På vores matematiktræner kan du blandt andet træne færdighedsregning. Der er faktisk hele to muligheder. Du kan vælge at træne en færdighedsregning uden hjælp – det betyder at den vil afspejle præcis, hvordan en eksamen vil se ud til Folkeskolens afgangsprøve, og du vil samtidigt have tiden der tæller fra 1 time.

Du kan også vælge at træne en færdighedsregning med hjælp – det betyder at du nu i ro og mag kan sætte dig og faktisk træne en eksamen, hvor du vil kunne få tips og vejledning til de enkelte opgaver. Det vil sige, at hvis du er gået i stå ved en opgave og simpelthen ikke kan komme videre, så kan du trykke på “tips” så får du første hint til, hvordan du løser selve opgaven. Har du brug for flere “tips” så trykker du blot på knappen, og så skulle du til sidst, når der ikke er flere tips at komme efter, være i stand til at løse opgaven med den hjælp du har modtaget. Du har samtidigt heller ikke tiden der presser dig, og tæller ned fra 60 minutter.

Du kan også vælge at træne opgaver efter en kategori. Det vil sige, at hvis du ved du har en svaghed i f.eks geometri i folkeskolen, så kan du blot træne opgaver kun i denne kategori, og derved blive endnu bedre til matematik. Der er samtidigt mulighed for at at følge et forløb – så sørger systemet for at du kommer igennem hele dit pensum og træner dig der, hvor du ikke er så god. Se det er smart ikke?

Du kan hele tiden se, hvilke opgaver du har løst under mine opgaver og her kan du også prøve opgaverne igen. Så hvis du er smart, så prøver du lynhurtigt at oprette en gratis profil og prøver selve matematiktræneren. Vi har flere og flere elever der oplever det store mirakel – nemlig at nøglen til en højere karakter ligger i at træne gamle eksamensopgaver.

Hvis du lægger mærke til det, så er det faktisk også det din lærer gør sidst på året – så får du altid udleveret gamle eksamensopgaver som du skal regne. Hvorfor så ikke være smartere, og komme igang før alle dine klassekammerater?

 

Træn massere af gamle eksamensopgaver i Folkeskolen. Opret dig lynhurtigt. Kom igang med Facebook på under 5 sekunder. Hæv din karakter allerede idag!

Opret med Facebook

 

Det er samtidigt vigtigt at fortælle dig, at når du træner på matematiktræneren, så skal du altså forstå og lære fremgangsmåden i opgaverne. Når du har lært fremgangsmåden i opgaverne, så vil du lynhurtigt se at det blot er tallene der ændrer sig. Det er jo altid nemmere og sjovere at løse en matematik opgave, når man ved hvad man skal gøre. Der er ikke noget værre end at løse en opgave, når du ikke ved hvad du skal gøre.

Kom igang nu

Så jeg vil på det kraftigste anbefale dig, at komme igang med at træne matematikopgaver, og prøve nogle færdighedsregning online. Jo før du kommer igang med din træning, desto bedre kan dit resultat blive. Men igen, så er det op til dig! Du skal sætte tid af til måske, at lave en 2 opgaver dagligt, hvis du vel og mærke starter i god tid. Så kan du efterfølgende gradvis øge antallet, og til sidst køre en masse eksamener i færdighedsregning. Så lover jeg dig, at du nok skal se resultater.

Der er også endnu en genial ting på vores matematik app. Er du gået helt i baglås og ikke kan komme videre med en opgave, selvom du har brugt alle tips til opgaven, så har du altid mulighed for trykke “få hjælp til opgaven”. Her beskriver du kort, hvad du har svært ved, og så hjælpe vi dig hurtigst muligt til at komme videre, og til at forstå opgaven. Så du kan i bund og grund sige, at vi er med på sidelinjen, så du kan føle dig tryg og godt klædt på til at kunne mestre din færdighedsregning i folkeskolen 🙂

Skulle du have lyst til at læse vores andre artikler, så har jeg herunder har vi samlet flere artikler som kunne være gode for dig at se nærmere på. Rigtig god fornøjelse 🙂

Komplet guide til topkrakter i matematikBeregning af sidelængder ved PythagorasFå succes med forberedelsen til matematik eksamen – Lær her hvordan!

Share: