Komplet guide til topkarakter i matematik

I denne artikel går vi i dybden med at forklare dig, hvordan du forbereder dig mest optimalt til den skriftlige matematik eksamen. Du er måske en af dem, som om 3 måneder skal til eksamen, og derfor giver vi dig herunder en komplet guide til, hvad du helt enkelt skal gøre for at opnå topkarakter i matematik.

Vi giver dig samtidigt opskriften på, hvordan du lynhurtigt bliver toptunet til eksamen, som venter lige om hjørnet 🙂

Efter vores mening, så begår mange elever den fejl, at de alt for sent begynder at træne og foberede sig til eksamen. Der er en klar sammenhæng mellem, hvor ofte du træner matematikopgaver og den endelige karakter du vil få til eksamen. Men her er det vigtigt du “spidser ører”. Det er nu du skal igang med at træne…og ja…det kan faktisk være sjovt at træne matematikopgaver!

 

Vær forberedt til din matematik eksamen. Træn gamle eksamensopgaver på Danmarks førende matematiktræner. Se merkante resultater og prøv systemet helt gratis. Kom igang nu! 
Opret bruger nu

 

Træn 1-2 opgaver om dagen

Hvis du har under 3 måneder til din eksamen, så er det super vigtigt, at du allerede nu begynder at træne de opgaver, som der er på matematiktræneren. Tænk over, hvor vildt det er, at du allerede nu ved, hvad du kan forvente af matematikopgaver til din eksamen. Mere end 95% af de opgaver du kan løse på matematik træneren er de opgaver, som du vil se til eksamen. Tænk over hvor sindsygt det egentligt er, at du allerede nu ved hvad du kan forvente til din eksamen!

Nu har du i hvert fald et godt udgangspunkt til at komme igang med at træne – for træner du 1-2 opgaver om dagen…så vil du allerede efter en uge se mærkbare resultater. Pointen er, at du samtidigt skal forstå at alle de opgaver, som du vil se til eksamen er opgaver, der går igen og igen blot med andre tal…de kaldes typeopgaver! Og det er dem du skal fokusere på, at lære at forstå – med andre ord: De skal lære fremgangsmåden i typeopgaverne. Lærer du fremgangsmåden, så er det seriøst kun tallene der ændrer sig. Hver kategori har måske 2-3 typeopgaver hver, og dem skal du lære hurtigst muligt at forstå. Så er du virkelig godt hjulpet på vej! Så det er egentlig bare, at se at komme igang. Tænk over at elitesportsudøvere træner, hver evig eneste dag for, at blive den bedste til sin sport. Hvorfor kan du så ikke træne 1-2 opgaver om dagen? I starten vil det tage lidt tid, men efter nogle opgaver bliver det sjovt og det går hurtigere og hurtigere med at løse dem.

Træn gamle eksamensopgaver

Træning af gamle eksamensopgaver er vejen frem, og det er sådan den optimale forbedrelse starter. Så vi forslår dig, at du ligger dit hovedfokus her. Når du starter med at træne opgaver på træneren, så tvivl ikke, hvis du ikke kan finde ud af at løse dem. Det er nemlig meningen, at du selvfølgelig skal have hjælp til at forstå dem – ellers lærer man jo aldrig at forstå dem. Derfor får du på matematiktræneren gravis hjælp til at løse opgaverne. Du får gradvis tips til forståelsen af opgaverne, og det vil gøre at du lynhurtigt bliver bedre og bedre.

Derfor vil 1-2 opgaver om dagen måske tage dig 20-30 minutter i starten og måske 10 minutter jo flere du har løst. 10 minutter pr. dag til fordel for en god karakter til den skriftlige matematik eksamen…. det er da en genial handel 🙂

Træning af eksamensopgaver gjort nemt og enkelt

Vi har gjort det let for dig, at kunne træne gamle eksamensopgaver. På vores matematik træner, kan du se, hvilke kategorier som du vil kunne forvente til eksamen. Nu er det op til dig, om du vil træne opgaver ud fra kategorier dvs. hvis du f.eks. har svært ved differential regning, kan du løse gamle eksamensopgaver i lige netop differential regning.

Vil du derimod være sikker på, at du kommer hele pensum igennem kan du også følge et forløb som kaldes “næste foreslået opgave”. Dette er en algoritme, som skræddersyer et forløb til dig efter, hvordan det går. Dette forløb sørger samtidigt for, at du får træning i de opgaver du har svært ved, og at du samtidigt kommer igennem hele pensum. Du har samtidigt hele tiden muliged for at se, hvad du står til at få af karakter. Dog skal du selvfølgelig først have løst minumum 7 opgaver.

Når du så er blevet en rigtig haj og har løst mange opgaver, så begynder du hen mod slutningen af dit træningsforløb at “gå til eksamen”. Denne funktion er ligesom en rigtig eksamen, hvor du ikke kan få hjælp og tips til opgaverne. Denne eksamen svarer præcis til den eksamen du vil se til den “rigtige” eksamen. Her er der desuden tid på, så du også får en fornemmelse af, hvor meget tid du har, når du skal til eksamen. Denne tid er også identisk med den “rigtige” eksamen, som du vil komme ud for.

 

Opret dig lynhurtigt. Kom igang med Facebook på under 5 sekunder. Hæv din karakter allerede idag!

Opret med Facebook

 

På matematik træneren kan du løse alle de eksamener du vil, og i starten vil du måske opleve, at du får en middel karatkter. Dette ser vi ofte, og her er det vigtigt, at du ikke tvivler eller giver op! Det er en del af den samlede plan for dig…..det er blot at forsøge, at køre et par stykker igennem, så er du toptunet til den “rigtige” eksamen. Når du løser flere og flere eksamener, vil du løbende se din karakter blive bedre og bedre. Når du har svaret på alle opgaverne i eksamen og klikker “afslut”, så vil du få præsenteret en karakter. Derudover vil du kunne se de opgaver, som du havde forkerte. Disse er jo rigtig gode at træne igen. Og det kan du sagtens. Du klikker bare én gang på “prøv igen” knappen og så prøver du den opgave du havde fejl i. Her kan du så få hjælp til at løse opgaven via tips. Og det er opskriften til topkarakteren i matematik!

Du ved, hvad du kan forvente til eksamen

Nu er det bare vigtigt at pointere, at du skal igang på matematiktræneren og så er det bare det du får kigget på nogle opgaver. Så for at runde af, så er det vores anbefaling, at du allerede nu begynder at løse 1-2 opgaver om dagen. Ja det er måske kedeligt lige i starten, men når du ved, hvordan du skal løse opgaverne, så går det meget stærkere.

Tænk sig, at du allerede 3 måneder før din eksamen ved, hvad du kan forvente til din eksamen. Når du har oprettet en profil, så ved du allerede nu, hvilke opgaver du vil komme ud for. Det i sig selv er jo for vildt…så er det bare at se at få trænet de opgave typer du kommer ud for.

Herunder har vi samlet flere artikler som kunne være gode for dig at se nærmere på. Rigtig god fornøjelse

Beregn sidelængder via Pythagoras, Lær hvilke matematikopgaver du skal forkusere på, Lektiehjælp i gymnasiet

Share: