Matematik eksamenssæt på a,b og c niveau

Leder du efter gamle eksamenssæt på HF, STX eller HHX? Så er disse sæt ikke længere offentlig tilgængelige længere desværre. Undervisningsministreriet valgte tidlige i år at fjerne samtlige eksamenssæt på alle niveaver fra deres hjemmeside. Her var alle tidligere eksamenssæt offentliggjort for de seneste 10 år. Du kan se undervisningsministeriets hjemmeside her, hvor de også selv nævner det.

Men hvad kan du så gøre?

Det er her vi kan hjælpe dig….vi har nemlig gjort det mega simpelt for dig  🙂

Vi har samlet samtlige eksammenssæt på alle niveauer og sat dem i system, så du kan lære hvordan du scorer topkarakter til matematik eksamen. Her er billed af vores anmelderroste matematik træner, som sørger for at træne dig i alle gamle eksamens opgaver og eksamensæt på alle niveauer samt på linierne HF (Højere forberedelseseksamen), STX (Studentereksamen), HHX (Højere handelseksamen), VUC (Voksenuddannelsescenter) og HG (Handelsskolens Grundforløb).

blog

I vores matematiktræner kan du nemt og enkelt træne alle de gamle eksamensopgaver eller eksamenssæt fra tidligere år. Det hele er lagt i system og gjort mega simpelt for dig. Så vil du score en god karakter i matematik, så er det bare at komme igang med vores matematik træner.

Du får samtidigt hjælp til løse opgaverne ved hjælp af tips. Så du behøver ikke frygte matematikken, for du er i sikre hænder med matematik træneren. Du har hele tiden mulighed for at se, hvad du står til at få af karakter efter du har lavet en opgave. Derudover har du også mulighed for at gå til eksamen online og få en karakter med det samme.

 

Hvorfor ikke gøre som andre studerende og score topkarakter i matematik? 9/10 anbefaler os til andre. Letforståelige tips. Kom igang nu gratis!

Opret bruger nu

 

Simpelt og brugervenligt

Vores matematik træner gør dig klar til eksamen og er udviklet, så det er simpelt og brugervenligt for dig. Vi ved vi kan hjælpe dig med at træne dig til at blive bedre til at løse eksamensopgaver og husk nu på, at det er dem som giver dig karakteren. Så hvorfor ikke prøve matematik træneren med det samme?

Du kan også læse præcis, hvad vores matematiktræner kan gøre for dig her, hvor vi gennemgår alle funktioner i træneren.

Anmelderrost

Matematik træneren har i denne sommer været i brug til træning til matematik eksamen og de elever der har brugt matematik træneren har virkeligt kommet med god feedback. Nu har vi givet eleverne et sted at hjælpe dem til at forberede sig til matematik eksamen online, og hvor det samtidigt sat i et nemt og overskueligt system.

Du kan læse mere os vores anmelders på Trustpilot.

 

Prøv matematik træneren ligesom alle andre studerende Opret med Facebook nu. Det er simpelt – Prøv gratis!

Opret med Facebook

 

 

Læse mere: Bliv god til matematikPotens funktion med a og b – Bliv bedre og lær det på 3 min!

Har du oprettet en bruger?

Share: