Optaget på matrialeplatformen

Endnu en glædelig nyhed fra Beståmatematik.dk – idag er vi nemlig blevet optaget i statens matrialeplatform for læringsmidler.

Selve platformen, som i daglig tale kaldes Matriale platformen er på eget initativ blevet startet af Undervisningsministeriet. Platformen fungerer som en oversigt over tilgængelige registrede læremidler og her er Beståmatemtik.dk blevet optaget i kategorien matematik til HF, HHX og STX på alle niveauer.

Vores inhold er tilsvarende blevet inddelt i følgende indhold: App, Prøver, opgaver og test, Software (fagligt indhold), Supplerende materiale.

Selve oversigten i matriale platformen udvikles og drives af Styrelsen for It og Læring, og udvikles i samarbejde med repræsentanter for branchen og brugersiden.

Formålet med matrialeplatformen er, at der etableres en samlet indgang (portal) til alle læringsressourcer/undervisningsmaterialer, som er relevante for elever og lærere i forbindelse med undervisningen på alle klassetrin. Alle organisationer, forlag og øvrige interessenter – herunder lærere – der producerer undervisningsmaterialer, sikres plads på portalen.

Så med denne glædelige nyhed håber vi, at endnu flere lærere og elever vil bruge vores matematik træner 🙂

 

Forbered dig bedst muligt til matematik eksamen.
Se merkante resultater allerede idag. 9/10 får bedre karakter. 9/10 anbefaler os til andre.
Prøv systemet helt gratis!
Opret bruger nu

 

Her kan du læse mere: Den bedste forberelse til matematik eksamenHvordan bliver du god til matematik?, Hvad kan vores matematik træner gøre for dig?  

Share: