Ny video og ny Youtube kanal

Vi kan simpelthen ikke få armene ned – vi har netop fået udviklet en animations video, som forklarer vores matematik app på lige omkring 1 minut. Vi er virkelig glade og stole over produktionen, som er lavet i samarbejde med animationsfirmaet webly.dk.

Selve videoen tager udgangspunkt i Mads og Susanne som begge har svært ved matematik og virkelig har brug for noget matematik træning og matematik undervisning der virker!

Selve vores koncept bygger på træning af gamle matematikopgaver, hvor du lærer forståelsen og fremgangsmåden i opgaverne. Vi giver dig også mulighed for at gå til online prøver, hvor du tilmed får en vejledende karakter med det samme. Lyder det ikke interessant? Bruger du vores matematik app, så kan du nemt og enkelt score topkarakter i matematik.

For at få den fulde forståelse af vores koncept har jeg indsat videoen på denne blog post. Jeg vil nemlig rigtig gerne høre hvad du synes om den? Forklarer den vores budskab godt nok? Bedøm selv 🙂

 

Hæv din karakter i matematik –  prøv Danmarks førende matematiktræner og se resultater lynhurtigt! Kom gratis igang på under 2 sekunder.
Opret bruger nu

 

Videoen har vi nu offentliggjort på på vores nye Youtube kanal. Vi vil med denne kanal komme med mange flere forklaringer til matematikopgaver og generel matematik hjælp, som kan gavne dig inden du skal til matematik eksamen. Det er vores mål at vi vil oprette en video til de opgaver, som vores brugere af matematik træneren finder sværest. Dermed håber vi at kunne hjælpe dig mest muligt og gøre dig helt klar, så du kan hæve din karakter merkant!

Vores historie kort fortalt

Selve vores matematik app tager udgangspunkt i min kæreste, som førhen skulle til matematik eksamen på hf niveau c. Hun havde aldrig været en haj til matematik og i folkeskolen var hun ved slet ikke at bestå. Nu stod hun med udfordringen om at skulle til eksamen i noget endnu sværere stof end hun nogensinde havde prøvet.

Jeg fortalte hende at matematik kan være det nemmeste i hele verden, så længe du ved hvordan du skal gribe en opgave an og ved hvad du skal gøre. I bund og grund går matematikopgaver blot ud på at skulle tage nogle oplyste værdier og indsætte i en formel og derved får man et resultat. Det er i hvert fald denne tankegang man skal have før matematik bliver nemt. Vi gjorde det, at vi downloadede alle tilgængelige eksamenssæt på hf niveau c og satte os derefter for at kategorisere selve opgaverne. Det viste sig hurtigt at mange af opgaverne gik igen og igen.

Det lykkedes os at få kategoriseret emnerne som følger: trigonometri, statistik, lineære funktioner, potens funktioner, eksponentiel funktioner, indekstal og kapitalfremskrivning.

Efter denne opdeling gik vi igang med at lære og forstå opbygningen af opgaverne. Dermed lære selve fremgangsmåden – og min kæreste begyndte nu at kunne se opgaverne blot gik igen og igen blot med andre tal. Nu havde hun lært fremgangsmåderne i alle kategorierne og hun skulle nu op til sin eksamen. Aftenen før ringede jeg til min bror og fortalte ham, at hvis hun fik 12 imorgen, så skulle vi udvikle en matematik træner der kunne hjælpe elever med at hæve deres matematik karakter.

 

Få topkarakter og bliv helt klar til matematik eksamen. Vi er anmelderrost af både lærere og elever. Opret dig gratis med Facebook.

Opret med Facebook

 

Min kæreste kom hjem fra matematik eksamen og spurgte om hun lige skulle rette sætte igennem igen. Det var fedt at se hun virkelig fik matematik til at se nemt ud. Hun fik karakteren 12 og hendes lærer kunne slet ikke forstå, hvad der var sket fra terminsprøven til den rigtige eksamen. Så ja – den kan lade sig gøre og derfor har vi nu udviklet en matematik træner, som træner dig i tidligere eksamensopgaver og giver dig gradvis hjælp, så du lærer at forstå fremgangsmåden. Det er virkelig nøglen til at score de høje karakterer i matematik.

Som det er nu omfatter vores opgavekatalog opgaver fra stx niveau a og b, hf niveau b og c, og folkeskolen. Det er dejligt at se at flere og flere studerende får øjnene op for vores matematik træner. Den er nu Danmarks førende og til for at du kan hæve din karakter merkant.

Rigtig god fornøjelse med din matematik træning 🙂

Hvilke matematikopgaver skal du fokusere på?, Lær kapitalfremskrivning på under 2 minutter, Har du brug for lektiehjælp i matematik? Få guldkornene her.

Share: