Lærerne har ikke tid til at rette matematikopgaverne – vi har løsningen!

Flere og flere gymnasieelever landet over oplever i disse tider, at deres matematik lærere ikke har tilstrækkeligt med tid til at rette elevernes matematik opgaver og matematik afleveringer. Ifølge Tv2 bliver det bekræftet at landets gymnasier oplever, at tiden simpelthen ikke er til at kunne rette matematik opgaverne.

Flere gymnasier oplever nu, at der kommer mere og mere gruppearbejde og det kun er deres første side af deres afleveringer, der bliver rettet med præcision. Resten af opgaverne bliver, der ikke gået så grundig til værks med.

Vi har løsningen på problemet

Det er aldrig sjovt, ikke at kunne nå at rette alle opgaver – derfor har vi hos Beståmatematik.dk udviklet en matematik træner på nettet. I denne træner har vi også udviklet et lærermodul, hvilket nu gør at en lærer nemt kan administere en klasse. Her kan en lærer så udsende eksamens opgaver til eleverne, hvor de kan få tips til at prøve at løse diverse opgaver.

 

Vi retter dine opgaver og træner dig i eksamensopgaver. Kom igang helt gratis. Vi er Danmarks førende.  Anbefalet af lærere og anmelderrost!
Opret bruger nu

 

Endvidere er det så smart, at lærermodulet selv retter opgaverne. Læreren er derfor i stand til at få eleverne på et tidligt stadie gjort bekendt med, hvad og hvilke opgaver eleverne kan forvente til deres eksamen. Her kan læreren så vælge om eleven skal træne diverse opgaver på træneren eller om man simpelthen skal udsende lektier til dem. Når man udsender lektier, vil eleven modtage et link på deres email adresse. Når du klikker på dette link kommer de så ind til de opgaver de skal løse. Når man så klikker afslut lektier, så kan læreren bagefter se, hvor eleven står henne karakter mæssigt.

Og nu er det geniale så, at læreren ikke skal bruge tiden på at rette opgaverne. Nu kan læreren sidde i ro og mag og blot udsende relevante eksamensopgaver til eleverne. Alt afhængigt af, hvordan eleverne klarer sig, så kan læreren nu vælge at differentiere på elev niveau. Dvs. i lærermodulet kan læreren nu se, at fx. Hans Peter i klasse 1z ikke er god til trigonometri, så kan han naturligvis vælge at sende en opgave i dette.

Vi har systemet, der nu kan gøre alle glade. Vi har pt. flere gymnasier tilmeldt vores lærermodul og det er stigende. Flere og flere synes det aldrig har været nemmere at følge eleven så tæt.

 

Kom igang på under 2 sekunder. Opret en bruger med Facebook. Du får gratis 8 opgaver og 1 eksamen.

Opret med Facebook

 

 

Tilmeld dit gymnasie idag

Vil du gerne tilmelde din skole og hæve din klasse gennemsnit, så kontakt os gerne med henblik på et 3 måneders gratis prøveabonnement. Ellers kan du også som elev prøve 8 opgaver og 1 eksamen helt gratis. Så kan du opleve, hvorfor vi er Danmarks førende eksamens træner på nettet.

Kom igang allerede idag og se merkante resultater!

Herunder har vi samlet endnu flere artikler, som kan være relevante for dig:
Hvilke matematikopgaver skal du fokusere på?, 2000 unge afvist pga. for lav karakter, Bliv god til matematik – lær her hvordan! Gode råd til matematik eksamen – få alle guldkorn her

Share: