For lav karakter i matematik – 2000 unge afvist!

Idag er der i mange medier blevet nævnt, at mere end 2000 unge er blevet afvist på erhvervsuddannelser på grund af for lave karakterer i matematik og dansk.

Her kan du læse DR’s historie:

Over 2000 unge blev afvist på grund af lave karakterer

Alt i alt er dette jo mega ærgeligt og sørgeligt, at unge nu ikke engang kan komme ind på en erhvervsuddannelse pga. en lav karakter. Ifølge de nye regler, så skal elever nu have minimum 02 i matematik og i dansk. Det er ret meget for mange og vi finder det sindsygt sørgeligt, at elever der måske er gode til så meget andet nu ikke kan komme ind på deres eventuelle drømmestudie.

Undgå at få lavere end 02 – løsningen er her!

Vi har udviklet en online matematik træner, som kan hjælpe elever med at træne gamle matematik eksamensopgaver. Systemer sørger for at lave en unik plan til den enkelte elev. Det foregår på den måde et eleven får en opgave og herfra, hvis man ikke ved hvordan man skal løse den kan man få små tip til, hvordan den skal løses. Det er samtidigt skrevet i et “hverdags” sprog så eleven forstår det. Det er også muligt for eleven at gå til eksamen online og få en karakter med det samme.

 

Vil du undgå at få en lavere karakter end 02? Så prøv Danmarks førende matematik træner helt gratis. 9/10 får bedre karakter. 9/10 anbefaler os til andre. Prøv gratis nu og hæv din karakter i matematik!Opret bruger nu

 

Lærermodul

Vi er snart klar med lancering af vores lærermodul. Så vil uddannelses stederne i Danmark blive bedre rustet til at sørge for at eleverne vil få trænet eksamens opgaver i et tidligere stadie. Vi gør det samtidigt muligt for læreren at differentiere undervisningen, så læreren kan træne lige præcis det eleven ikke er god til. Vi gør det nemt for læren og for eleven at kunne træne gamle eksamensopgaver – det er jo dem som giver karakteren 🙂

Vores målsætning

Vi har en simpel målsætning. Det er at hæve matematik karakteren på landsplan. Og det mener vi alle elever kan med vores anmelderroste og anbefalet matematik træner.

 

Kom til tops i matematik og scor topkarakter. Træn gamle eksamensopgaver med Danmarks førende og anmelderroste matematik træner. Opret gratis profil med facebook på under 1 min!

Opret med Facebook

 

Vil du undgå at blive en af dem som ikke kan komme videre? Så få oprettet en profil nu og bliv bedre til matematik.

Læs mere om hvordan du får topkarakter i matematik og hvad vores matematik træner kan gøre for dig.

Share: