Forældre dropper Folkeskolens lektiehjælp – vi har løsningen!

I øjeblikket har TV2 fokus på Folkeskolen, hvor der som nyhed bliver nævnt, at flere og flere forældre dropper lektiehjælpen i Folkeskolen. Det er i de obligatoriske lektiecafeer, hvor forældrene ikke mener deres børn modtager nok hjælp, og i selve undervisningen generelt. Derfor hyrer de nu private undervisere, som kan undervise deres børn en til en hjemme i privaten. Det er primært dansk, matematik og tysk der bliver hjulpet aller mest med.

 

Få hjælp til færdighedsregning her. Træn som alle andre på Danmarks førende matematiktræner i Folkeskolen. Hæv din karakter. Prøv gratis idag!
Opret bruger nu

 

Der bliver samtidigt nævnt, at flere og flere etablerede selskaber i branchen, som udbyder lektie og mentor ordninger i matematik oplever det som en ny kultur, der er ved at blive udviklet. En kultur, hvor det er helt okay at bede om ekstra hjælp! Men det er også tydeligt at forældrene, så småt begynder at stille skarpere krav og ikke vil acceptere, at deres barn ikke kan få den samme undervisning, når der går 28 elever i samme klasse. Kvaliteten hænger som regel sammen med antal af elever, da der derved vil værre færre undervisning minutter til den enkelte elev på en undervisningstime. Desuden ser man nu en stigende trend, hvor der er flere i folkeskolen, der hyrer private undervisere end der er i gymnasiet.

Men det er også dyrt, at modtage privat undervisning og lektiehjælp i matematik. Som regel betaler man fra omkring 200 kr i timen for at få en underviser ud. Det betyder at forældrene nu er villige til at gå langt for at deres børn kan klare sig godt i skolen. Men det er også mange penge, at bruge og skal det så kun være for de familier der har midlerne til det?

Vi har løsningen – få succes med matematik

Vi har udviklet en matematiktræner, hvor du kan træne de opgaver der kommer til dit barns matematik eksamen. Her kan alle være med, da vi kun tager 99kr for et helt år. Og det gode er samtidigt, at du som forældre trygt kan være med på sidelinien, da du vil opleve, at ved hver opgave kan man få et tips til, hvordan man skal løse selve opgaven. Her er det så vigtigt, at du er med og, hvis ikke kan du altid få hjælp fra os som er med på sidelinen. Tænk sig, at du virkelig kan øve de opgaver dit barn vil komme ud for til eksamen – det er jo dem som giver karakteren!

 

Bliv klar til eksamen. Kom igang lynhurtigt og helt gratis! Opret dig nu via Facebook.

Opret med Facebook

 

Vil du træne færdighedsregning, så har du 2 muligheder. Du kan vælge at tage en rigtig eksamen som er identisk med den matematik eksamen dit barn vil komme ud for til Folkeskolens Agangsprøve i matematik. Her har du 60 minutter til at løse 50 opgaver med alt fra geometri, sandsynlighedsregning og brøker. Du kan også vælge at tage en færdighedsregning med hjælp – det betyder du stille og roligt kan sidde og løse en autentisk færdighedsregning fra 9 klasse, hvor du kan få hints til hver opgave samtidigt med tiden ikke tæller ned fra de 60 minutter. De betyder at du sammen med dit barn kan fokusere på at løse opgaverne.

Vi oplever er merkant fremgang,da flere og flere studrende og forældre kan se ideen med en matematiktræner med aktuelle eksamensopgaver. Vi samarbejder samtidigt med flere skoler, som bruger vores platform til undervisningen.

Så vores bedste råd er at oprette en gratis profil hos os og prøv Danmarks førende matematikræner. Her får du virkelig meget for pengene, for træner du nok på træneren, så ved du jo hvad du kommer ud for til dit barns rigtige eksamen. Alle vil jo gerne have en god karakter, og det kan jo være dit barn gerne vil videre på gymnasiet og måske står og mangler matematik karakteren. Derfor håber vi meget, at du vil prøve matematiktræneren og træne med dit barn. Så skal du virkelig se løjer til den rigtige eksamen.Rigtig god fornøjelse 🙂

Jeg har samlet nogle gode artikler til dig som går i Folkeskolen. Læs mere herunder:

Har du problemer med matematik i Folkeskolen? Læs mere om Folkeskolens afgangseksamen

Share: